Voordelen: verkoop meer met meer winst, door onze aardappelautomaat

Op zoek naar een manier om meer groenten en fruit te verkopen, van het land naar de klant? Zonder extra moeite en met een groter rendement? Verkoop via onze aardappelautomaat, die je kan kopen of leasen.

Voordelen

  • Meer omzet: je bereikt meer klanten, want je verkoopt 24/7, ook op andere locaties.
  • Meer rendement: je bepaalt zelf je prijs en marge, want je verkoopt rechtstreeks.
  • Meer tijd, want je verkoopt via de automaat, zonder dat je moet bedienen.
  • Meer producten: je biedt niet alleen aardappelen, maar ook andere groenten en fruit aan.
Vraag een vrijblijvende offerte

Wie via een agro-automaat verkoopt, komt ook tegemoet aan de consument die zijn producten zo vers mogelijk wil kopen, rechtstreeks vanop het land.

Christophe David, zaakvoerder Vendavid

Waarom Vendavid?

  • Geniet oerdegelijke kwaliteit: de automaat wordt volledig in huis vervaardigd, door vaklui met jaren ervaring. Dat garandeert een sterk toestel dat optimaal werkt.
  • Verkoop veel op weinig ruimte, aangezien de automaat werkt met een carrouselsysteem. Met vakken en lagen aanpasbaar aan elk aanbod.
  • Verkoop altijd verse producten, zonder lege vakken: de producten die je eerst in de automaat steekt, worden namelijk eerst verkocht, volgens het fifo-principe (first in, first out). Tegelijk weet je via sms wanneer een laag bijna leeg is, zodat je tijdig kan bijvullen.
  • Volg je omzet op de voet, dankzij de tellermodule, die zowel het totale bedrag als het aantal verkochte producten per laag bijhoudt.

We moeten maar erg zelden uitrukken voor een interventie. Is dat toch nodig, dan komen we snel ter plaatse. Want time is money, letterlijk.

Christophe David, zaakvoerder Vendavid

Ontdek de aardappelautomaat in detail

Snelle plaatsing en service

Bestel je een aardappelautomaat bij Vendavid, dan wordt die snel geleverd en vakkundig geïnstalleerd. Dat kan om het even waar er elektriciteit voorhanden is: bij je landbouwbedrijf, op het marktplein, aan een tankstation, bij een buurtwinkel … En dat in heel Europa. Nadien is je automaat onmiddellijk klaar voor gebruik.
Onze automaten zijn van oerdegelijke kwaliteit. De kans op storingen is dus erg klein. Dringt een interventie zich toch op, dan bieden we je een snelle en voortreffelijke service. Daarvoor zijn we maximaal bereikbaar. Je geniet 2 jaar garantie op je automaat.