De automaat

Waarom zou u investeren in een groenten- en fruitautomaat? Het antwoord is logisch: tijdswinst bij thuisverkoop is de grootste drijfveer. Maar u kan zelf uw verkoopprijs bepalen, een grote variatie aan producten aanbieden en bent niet afhankelijk van tussenpersonen. De trend “van land naar klant” ligt op deze manier voor de hand.

De automaten van Vendavid hebben, dankzij voortdurende research, een aantal unieke eigenschappen. De opbouw van de automaten met carrouselsysteem zorgt ervoor dat er een zeer grote capaciteit op een beperkte oppervlakte gecreëerd wordt. Er is een ruime keuze uit afmetingen voor de vakken en de lagen.

De voordelen op een rijtje

  • Tijdswinst
  • Lage loonkost
  • Groot aanbod op een beperkte ruimte
  • 24/7 open
  • Eenvoudige betaalmogelijkheden
  • Aanpasbaar aan uw noden

Het principe

Door de carrousel ontstaat het FIFO principe, first in first out. M.a.w. de producten die eerst in de automaat gestoken worden, zullen eerst verkocht worden. Zo voorkomt men lege vakken of oude producten.
De duurzame automaten worden ambachtelijk vervaardigd en zijn uitgerust met een specifieke tellersmodule voor jaar-, week- of dagomzetten.

Plaatsing & service

Na levering en opstart zijn de automaten onmiddellijk klaar voor gebruik. Ze kunnen eender waar stroom voorhanden is, geplaatst worden: op uw bedrijf, het marktplein, bij een collega, …
Service is voor ons essentieel, daarom zijn wij maximaal bereikbaar voor eventuele interventies. Onze dienst na verkoop is erop gericht de klant zo goed en snel mogelijk te helpen. We bieden een garantie van 2 jaar.